Alles over de
biowinkel awards

Wint jouw favoriete winkel dit jaar de Bio Winkel Award?

Een prachtige groente- en fruitafdeling, een bijzonder kaasassortiment of juist een wijnafdeling waar je graag voor omfietst. En wat te denken van een broodafdeling of bakkerij gevuld met de heerlijke geur van biologisch brood, een drogisterijafdeling waar de medewerkers jouw perfect kunnen adviseren bij jouw natuurlijke verzorging of een slagerij waar je al je vlees met een goed gevoel kunt kopen? En vergeet vooral die uitgebreide kruideniersafdeling niet waarvan je gewoon weet het wel goed zit bij jouw winkel. Die heeft een goed uitgebalanceerd assortiment voor een juiste keuze die bij je past.

Niet voor niets zijn brood, groente- en fruit, kaas, wijn, drogisterij, vlees en kruidenierswaren de paradepaardjes van de biologische speciaalzaakbranche. Qua smaak, kwaliteit, herkomst, dierenwelzijn en duurzaamheid zijn dit de productcategorieën waarmee zij met vlag en wimpel uitblinken. Deze categorieën zijn dan ook de disciplines van de Bio Winkel Awards.

Meedoen is simpel! Via een online vragenlijst kun jij ons (en jouw winkelier) in 5 minuten laten weten wat jij van zijn/haar biologische afdeling of winkel vindt. Nadat zoveel mogelijk klanten hun beoordeling hebben achtergelaten, komt er een totaalbeoordeling uit. Deze beoordeling bepaalt niet alleen of jouw biologische speciaalzaak een landelijke uitblinker is maar het is tevens feedback voor de winkelier en zijn of haar team om de winkel op bepaalde punten te verbeteren.

Hoofd partners